mandag 15. februar 2016

NEW SEASON - NEW DESIGN - NEW LOOK

                                                                 
Enjoy every Moment 

Se vår nye Hippi Grace Lookbook SS 2016! 

Enjoy every Moment -  har vi preget i våre Hippi Grace vesker, som en liten påminnelse til å nyte øyeblikkene. Vi kjenner oss alle igjen i en travel hverdag. 

Tusen takk for alle de hjertelige og flotte tilbakemeldingene vi har fått fra dere. Vi setter stor på pris på alle - tusen takk.

Nå kjenner vi at våren og ny sesong gir små livstegn innimellom kuldegradene.Vi er snart klar til å levere nyheter og vedlagt kan du se vår 
nye Hippi Grace kolleksjon for vår & sommer. 


                                               
Se hele vår nye katalog her 
                              

Etter den flotte responsen vi fikk i 2015, var det viktig for oss å kunne strekke oss  litt lenger og levere et design som etterlever vår filosofi - Smart Luxury ! God design, smarte løsninger som god funksjonalitet, nye farger i våre kvalitetsskinn. Vi skal presentere dem mer enkeltvis her på vår blogg fremover. 

Nå håper vi at vi leverer som forventet ? Håper du finner inspirasjon til både Hippi og Grace stilen i vår nye lookbook.

Flere nye skinnfarger har vi gleden av å introdusere i sommerens nye kolleksjon, spesielt fargene Nude & Green. 

Nude er den nye pastellfargen med en touch av rosa i et nydelig skinn med en litt struktur i overflaten.Vår nye grønnfarge er en lys olivengrønn farge i vårt populær vintage skinn. 
Her som vist på vår flotte modell Filipa Sáragga, fra Portugal. Vår populære Hippi Grace 3in1 veske, som kan bæres på 3 ulike måter, får nye skinn typer som setter prikken over i'en til antrekket. Enjoy every Moment ! 

Hippi Grace Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar